Spændt. Nervøs. Er det en kombination af begge dele? Det er nyttigt at vide, hvad du kan forvente af din første køretime i en køreskole Nærum.

Hvis du skal til din første køretime, er her ti ting, du kan forvente.

Din første køretime: Hvad kan du forvente?

Medbring dit kørekort til begynderkørsel.

Din kørelærer skal have et kørekort eller et elevkørekort, før du kan køre under din første køretime i bilen. Alle lektioner på alliance-trafikskole.dk kræver, at du medbringer det.

Du begynder i førersædet.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at dine venner filmer dig, når du kører for første gang. Når du er blevet hentet fra dit oprindelige sted, tager din instruktør dig med til et roligt boligområde eller en parkeringsplads.

Det bliver lettere at lære at køre bil ved hjælp af instruktørens vejledning.

Hvis du er nervøs for din første lektion, er det helt normalt. Læring kan kun finde sted, når du føler dig tryg ved din instruktør. Slap af, og tag en dyb indånding. I løbet af kort tid vil du glæde dig til turen.

Du vil se dig selv i et bakspejl. En hel del.

Instruktøren gennemgår bilens instrumenter og betjeningselementer under din første køretime i bilen. Du vil også lære spejlets betydning. Det er så vigtigt, at din instruktør vil dække det udførligt i både din første og efterfølgende lektioner.

Du kommer til at sætte dig bag rattet.

Det er det øjeblik, du har ventet på! Du behøver ikke at bekymre dig om andre biler eller trafikken under din første køretime i bil. I dette kursus lærer du nogle få grundlæggende bevægelser og teknikker. Det er de færdigheder, du får brug for resten af dit liv, hvis du vil køre sikkert.

Du kommer dog ikke til at køre i kilometer og kilometer og kilometer.

I løbet af din første køretime i bil vil du sandsynligvis kun tilbagelægge en distance på 4-6 miles. Ved at holde ind til siden ofte vil din bil blive til et klasseværelse og ikke blot et transportmiddel.

Hvis det sker, skal du være forberedt på at flytte sæderne en del.

Vi på alliance-trafikskole.dk ved, at du lærer bedst, når du ser og hører, hvordan tingene gøres korrekt, og ikke kun gennem ørerne. Derfor kan du og din instruktør måske finde dig selv på hver sin side af en diskussion. Hvis det sker, skal du være på vagt. En kombination af praktisk erfaring og skriftlige instruktioner er uovertruffen.

Afsæt tid til spørgsmål fra publikum.

Er der noget, du ikke forstår? Det er forventeligt. I din første bilkøretime på hellerup trafikskole vil du sandsynligvis have mange spørgsmål. Tag fat i din instruktør om alt det, du ikke forstår eller er utryg ved. Bed dem om at demonstrere for dig for at få det bedste ud af dem.

Husk på, at din instruktør er en højt kvalificeret fagperson, som oprigtigt ønsker at se dig lykkes. Uanset hvad der sker på din køretur, kan du regne med, at din instruktør vil være der.